O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

DETECTOR DE CABLURI SI CONDUCTE SUBTERANE CXL

Detectoare de tevi si cabluri electrice subterane » Detectoare

Noul Detector de cabluri si conducte subterane CXL asigura o performanta ridicata folosind cele mai avansate tehnologii de procesare digitala a semnalului. Acesta este cel mai modern design de detector de cabluri disponibil si va determina locatia exacta de conducte si cabluri ingropate, inainte de orice forma de excavatie. Bazandu-se pe caracteristicile detectorului clasic, detectorul CXL a adaugat un modul suplimentar de detectare, AllScan ce ofera o mai mare sensibilitate si respingere a interferentelor de semnal, pentru a crea un reper, care va oferi informatii valoroase despre pozitia de conducte si cabluri ingropate. Robust realizat si echipat cu display LCD cu iluminare automata, difuzor detasabil, detectorul CXL este instrumentul ideal pentru a detecta cabluri sau tevi ingropate.

Detectorul CXL are acum patru moduri de detectie, fiecare cu propriile lor avantaje unice:

Modul "POWER" este cel mai rapid mod de a detecta semnalul creat de un curent electric.

Modul "RADIO" detecteaza semnalul reflectat de tip radio, care este adesea prezent pe conducte metalice şi conductori electrici care fi determinată folosind doar Detectorul CXL.

Modul "GENERATOR" este folosit pentru a detecta semnalul generat de generatoarele C.Scope SGA sau SGV, aplicat la o teava de metal sau un cablu. In plus, modul "generator" poate fi folosit si pentru a detecta semnalul transmis de o sonda C.Scope pentru o teava non-metalica.

Noul mod "ALLSCAN" detecteaza toate frecvenţele de semnal de la cel mai mic până la 33kHz inclusiv. Acest mod poate detecta semnale de frecvenţă neobişnuita, adesea trecute în moduri convenţionale de putere, radio si semnal transmis de generator ce poate accelera de multe ori procesul de detectare prin marirea ariei de localizare.

Detectorul DXL este dotat si cu o conexiune Bluetooth pentru a permite comunicarea cu sistemele de inregistrare.