O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

DETECTOR DE CABLURI SI CONDUCTE SUBTERANE DXL

Detectoare de tevi si cabluri electrice subterane » Detectoare

Noul Detector de cabluri si conducte subterane DXL asigura o performanta ridicata folosind cele mai avansate tehnologii de procesare digitala a semnalului. Bazându-se pe caracteristicile instrumentului clasic, Detectorul DXL a adăugat un modul suplimentar de detectie de o mai mare sensibilitate şi efect îmbunătăţit de respingere a interferenţelor de semnal, pentru a crea un reper, care va oferi informaţii valoroase despre poziţia şi adâncimea de conducte şi cabluri îngropate.

Robust realizat şi echipat cu ecran LCD cu iluminare automată, usor operabil prin comenzi tactile si difuzor detasabil, Detectorul DXL este instrumentul ideal pentru a detecta rapid cabluri electrice si tevi.

 

Detectorul DXL are acum patru moduri de detectie, fiecare cu propriile lor avantaje unice:

Modul "POWER" este cel mai rapid mod de a detecta semnalul creat de un curent electric.

Modul "RADIO" detecteaza semnalul reflectat de tip radio, care sunt adesea prezente pe conducte metalice si cabluri care sa fie determinata folosind doar Detectorul DXL.

Modul "GENERATOR" este folosit pentru a detecta semnalul generat de catre generatoarele C.Scope SGA sau SGV, aplicat la o teava de metal sau un cablu. In plus, modul "generator" poate fi folosit si pentru a detecta semnalul transmis de o sonda C.Scope pentru o teava non-metalica.

Noul mod "ALLSCAN" detecteaza toate frecventele de semnal de la cel mai mic pâna la 33kHz inclusiv. Acest mod poate detecta semnale de frecventa neobisnuite, adesea trecute în moduri conventionale de putere, radio, semnal transmis de generator, poate accelera de multe ori procesul de localizare, cu doar o intindere a locului.

Detectorul DXL este dotat si cu o conexiune Bluetooth pentru a permite comunicarea cu sistemele de inregistrare.