O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

DETECTOR DE CABLURI SI CONDUCTE SUBTERANE MXL

Detectoare de tevi si cabluri electrice subterane » Detectoare

Noul Detector MXL este un instrument de mare performanta special conceput pentru a detecta, identifica şi urmări conducte şi cabluri îngropate, chiar şi în zonele cele mai aglomerate. Este deosebit de util pentru cei care doresc să identifice traseul unei conducte/cablu anume.                                     Bazându-se pe caracteristicile esenţiale ale detectoarelor C.Scope CXL si DXL, detectorul MXL are avantajul suplimentar de a lucra in trei frecvenţe şi funcţia de măsurare a semnalului de curent, care este un mare ajutor la identificarea cu succes al ţevi şi cabluri specifice. Utilizat singur, detectorul MXL oferă viteză de lucru mare şi o detectarea precisă de cabluri electrice si conducte. Când este utilizat în combinaţie cu transmiţător MXT şi accesoriile acestuia, detectorul MXL devine un modul cu înaltă performanţă de localizare, care va permite o detectie extrem de selectiva la distante mari. Este ideal pentru cei care au de a abordat mai multe aplicaţii de localizare, în cursul activităţii lor.

Detectorul C.Scope DXL are patru moduri de detectie, fiecare cu propriile lor avantaje:

Modul POWER este cel mai rapid mod de a detecta cele cabluri electrice prin detectarea semnalului creat de curentul electric ce le strabate.

Modul radio detectează semnalele de unde "radio" reflectate, in prezenta conductelor metalice şi cabluri.

Modul TRANSMITTER este folosit pentru a detecta semnalul aplicat la o ţeavă de metal sau prin cablu de către transmiţătorul MXT C.Scope. Trei frecvenţe transmise sunt detectabile, 33kHz, 8kHz sau semnalul foarte slab de 512Hz/640Hz. Fiecare dintre aceste frecvenţe are avantaje proprii. În plus, modul transmitter poate fi folosit pentru a detecta semnalul transmis de o sond C.Scope pentru teava non-metalica. În ambele cazuri, adâncimea conductelor, cabluri sau Sonde poate fi afişata la apăsarea unui buton.

Modul ALLSCAN detecteaza toate frecvenţele de semnal de la cel mai mic, până la 33kHz inclusiv. Acest mod poate detecta semnale de frecvenţă neobişnuite trecute în moduri convenţionale de putere, radio şi un generator si poate accelera de multe ori procesul de localizare.

Locator MXL este disponibil cu conexiune Bluetooth pentru a permite comunicarea cu sistemele de inregistrare a datelor.