O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

GENERATOR DE SEMNAL SG-A GRI

Detectoare de tevi si cabluri electrice subterane » Generatoare de semnal

 

Generatoarele de semnal, C.Scope SGA sau SGV ,sunt vitale pentru detectoarele CXL si DXL, pentru cresterea semnificativa a numarului de cabluri sau conducte ingropate care pot fi detectate.

Generatorul de semnal de 33 kHz, poate trimite semnal la o ţeavă de metal ingropata sau un cablu, fie prin "legătură directă" la conducta/cablul tinta sau prin metoda simpla de inductie.

Conexiunea directă permite detectarea individuala a conductelor sau cablurilor in profunzime, în timp ce utilizarea metodei de inductie permite detectarea si urmarirea de conducte anterior necunoscute.

Generatorul de semnal SGA are o putere de pana la 0,3 W in timp ce generatorul de semnal SGV are o putere de 1 W pentru a oferi o suprafata mai mare de detectare.

Generatorul de semnal SGV are patru pozitii de ajustare a puterii.

Atat generatorul de semnal SGA cat si generatorul de semnal SGV ofera alegerea unui semnal de iesire, continuu sau pulsatoriu.

Comutarea la modul pulsatoriu , se efectueaza prin simpla apasare a unui buton, in situatii de interferente mari.

Generatoarele de semnal SGA si SGV, au semnal sonor pentru a indica cand sunt in functiune. Generatorul de semnal SGV are un afisaj multi-segment cu cristale lichide de afisare, care ofera informatii clare despre functiile selectate. Pe ecran se afiseaza, de asemenea si starea bateriei.