O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

GENERATOR DE SEMNAL MXT

Detectoare de tevi si cabluri electrice subterane » Generatoare de semnal

Generatorul de semnal MXT C.Scope este vital pentru detectorul MXL. Gama de frecvenţe de operare şi puterea reglabilă de ieşire, sunt concepute pentru a face combinaţii intre MXL si MXT. Detectorul de cabluri si conducte subterane, poate aborda mai multe sarcini variate, de localizare.

Generatorul de semnal MXT C.Scope, este special conceput pentru a detecta, urmări şi identifica anumite ţevi şi cabluri îngropate, sigur si precis, chiar şi în zonele cele mai aglomerate.

 

USOR DE FOLOSIT

Utilizate împreună, generatorul de semnal MXT si detectorul MXL, asigură performanţe remarcabile de localizare. Oricine a folosit un detector de cabluri si tevi subterane în trecut, va fi capabil să utilizeze si generatorul de semnal MXT in combinatie cu detectorul MXL, pentru a beneficia de performante superioare oferite.

 

DUMNEAVOASTRA CONTROLATI PUTEREA

Generatorul de semnal MXT dispune un reglaj de patru nivele ale puterii, atingand de trei ori mai multa putere decat generatoarele de semnal obisnuite, oferind o distanta mai lunga de urmarie. Daca se lucreaza in situatii de inalta interferenta, aveti posibilitatea sa comutati generatorul MXT, de la modul standard de iesire continua, la modul de iesire pulsatoriu pentru a reduce zgomotul si a va continua lucrul.

 

ALEGEREA A TREI FRECVENTE DE SEMNAL

Generatorul MXT oferă o gamă de trei frecvenţe, pentru a se potrivi la orice loc de muncă. Utilizaţi 33KHz pentru majoritatea aplicaţiilor, 8KHz la distanţă mai mare de urmărire şi 512Hz/640Hz pentru urmariri speciale la distante mici.