O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

DETECTOR DE METALE CS3MXi

Detectoare de metale pretioase si semipretioase » Profesional

 

WEIGHT 1.45 kg including batteries

FREQUENCY 17 kHz

MODE Motion

On/Off Sensitivity

Discrimination adjustable setting

Pinpoint button.

POWER 8 Alkaline 1.5 volt AA or rechargeable NiMH pack.

Battery life 35 hours.

Waterproof sealed battery compartment with easy fit large

knurled nut locking.

INTERCHANGEABLE LIGHTWEIGHT SEARCH HEADS

8” (20cm) concentric - supplied as STANDARD

8 x 11” (20 x 28cm) elliptical 2D - available as OPTION

11 x 14” (28 x 34cm) elliptical 2D - available as OPTION

CONTROL BOX in rugged pressure tested ABS moulding.

Hipmount facility.

TWO PART STEM with cam knurled nut locking and hole and

pin alignment and length adjustment. GRP lower stem with

ultra strong bolt to the search head.

 

 

 

 

CS3MX este construit sa reziste intemperiilor la care este expus in timpul operatiunilor de detectare. Designul robust il recomanda si pentru utilizarea in santier. Se poate aprecia o multime de caracteristici ale detectoarelor care nu pot fi imediat evidente. Multe detectoare, chiar de la £ 500 chiar si mai scump, sunt incredibil de fragile. Nu se intampla acest lucru la CS3MX. O alta caracteristica pe care multi utilizatori o indragesc, este abilitatea de a se incadra caseta de control, cu o curea ce pleaca de la o tija foarte usoara. Din punct de vedere electronic, CS3MX are un stil clasic de funcţionare, care majoritatea utilizatorilor profesionisti au ca ideal. Functioneaza cu 8 baterii AA. Porniţi alimentarea şi setati până la sensibilitatea care va place. Am prefera un prag silentios, dar majoritatea utilizatorilor isi tin detectoare lor, cu privire la limitele absolute de performanta, la un ton de fundal constant. Diferentierea variabilă şi butonul PIN-point de tinta finalizeaza formatul CS3MX profesional. Un test în aer liber, arată potenţialul acestui detector de înaltă performanţă: 30 cm şi mai mult, pe obiectivele tipice de detectare. Am decis să verificati detectorul CS3MX la unele terenuri arate de curand. Acest lucru este mai dificil, atat pentru detector cat si pentru detectorist, mai ales daca este sol argilos. Aveti nevoie de un detector usor, pentru a merge in sus si in jos si in jurul brazdelor. CS3MX lucreaza fin. Unii utilizatori prefera să se mişte repede, asa ca viteza de raspuns poate fi foarte importanta, sau aveti posibilitatea sa pierdeti cu usurinta un semnal slab. Mă bucur să spun CS3MX trece acest test cu brio. Răspunsul este rapid, iar semnalele sunt clare şi precise. Monedele mici pot fi recunoscute de multe ori, înainte de a săpa pur şi simplu, datorita calitatii semnalului. Butonul PIN-POINT este o caracteristica intr-adevar ordonata, ce pune detectorul in modul non-miscare, pentru a pozitiona cu exactitate. Stagiul meu de 2 ore, cu detectorul CS3MX, a fost de asemenea, o muncă bine făcută, producând 2 descoperiri interesante (un clopot antic şi un fragment de curea), 1 element valoros (de argint parţial ciocănit), şi nici un gunoi, desi exista o multime de fier vechi prin jur, CS3MX a eliminat terenul.

 


VERDICT

CS3MX este într-adevăr un superb detector de metale, definitiv profesional. Am citit atât de multe despre CS3MX, de pe forumuri de detectoare de metale. O multime de oameni spun ca prefera detectoare la pret de 3 ori mai mare. Nu sunt bibelouri, clopote, fluiere pe CS3MX - doar toate lucrurile esentiale, de care aveti nevoie la un detector de metale profesional. CS3MX este un detector de top in scop general pentru profesionişti şi începătorii pasionati. Extraordinara valoare pentru bani.