O noua gama de detectoare C.Scope!

 

 

C.Scope lanseaza o noua gama de detectoare de metale si tevi subterane! Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora pentru o detectie mult mai rapida si o acuratete de detectie sporita. Noua gama cuprine patru moduri de detectie si aduce cu ea si un modelul MXL cu o putere de 1W.

 

 

A A A

DETECTOR DE METALE CS5MX

Detectoare de metale pretioase si semipretioase » Profesional

17kHz motion search system

Automatic retune. Switch on and go

Push-button. Target and Pin point

Boost super depth mode

Variable rubbish rejection level.

Adjustable stem

8 x AA batt ery power

Socket for (optional) headphones

Lightweight 25cm Isocon waterproof polo search head.

 

 

 

 

Este in natura vanatorilor de comori sa isi doreasca mai mult. Acesta este motivul pentru acre adancimea a denevit cea mai importanta caracteristica a detectorului, astfel incat sa gasiti si o comoara ingropata mai adanc pe care scapa celorlalte detectoare. Toate reglajele detectorului CS5MX sunt adaptate pentru adancime maxima.

Daca sunteti in cautare la adancime maxima va reamintesc aceasta tehnica. Vad adesa o multime de cautatori cu detectoarelor care cautala 4-5cm adancime fara sa realizeze ce pierd. Testat in teren CS5MX ofera o reala bucurie in comparatie cu alte marci de detectoare reglate in pentru adancimi mari. Toata puterea detectorului este utilizata fara a avea un temperament "nervos' plin de semnale false. Echilibrul este o caracteristica importanta pentru aceasta clasa si imi place modul in care cutia de baterii contrabalanseaza capul de cautare.Totul a fost conceput pentru a face CS5MX precis, puternic gata oricand sa faca munca unui profesionist.

Bateriile sunt 8xAA. Duracells sunt cele mai bune. Nu stiu de ce dar intotdeauna fac semnalul detectorului sa fie mai energic ca un combustibil cu cifra octanica mai mare in masina ta. La fel ca la cele mai bune detectoare si la CS5MX este comutatorul  'switch-on-and-go' pe acre il rotiti pana la pragul care vi se potriveste cel mai bine. Asta este tot ec ai de facut. Detectorul este foarte sensibil si la semnalele monezilor foarte subtiri din metale neferoase. Sistemul de diferentiere al celor 2 canale este cel mai usor de inteles din tot ce am testat de pe piata. Primul canal e setat sa ignore micile obiecte din fier iar al doilea mai puternic este in functie de gunoiul din imprejurimi. Se poate comuta intre canale cu ajutorul unui push-buton. Urmeaza urmatoarea caracteristica apreciata de entuziasti pentru a se bucura de adancime Power Boost. Pornindu-l aceasta ofera putere maxima capului de cautare, panetrand in adincime la limitele fizicii.